Borkostolás Élőzenével a Dunán 19:00

A magyar gasztronómia és borkultúra méltán vált világhírűvé. Jöjjön és fedezze fel Magyarország leghíresebb borait egy sétahajózás alkalmával! Töltsön egy kellemes órát a fedélzeten a leghíresebb magyar borok társaságában.
A mindig nyüzsgő Budapest csodálatos látványa még felejthetetlenebbé teszi a kikapcsolódást. (A Duna-part az UNESCO világörökség része).

Az utazás során 7 különböző híres magyar bort kóstolhat meg több borból és a Tokaji Pincészet kínálatából! A túra 2 órás, a fedélzeti bárban további borokat és üdítőket, italokat vásárolhat. Két különböző fajta bor kóstolása között ropogtasson pogácsát, hogy az ízek jobban elkülönüljenek.
Mi szolgáltatjuk a hozzávalókat a felejthetetlen időtöltéshez!

A program egyedi atmoszféráját egy tehetséges cimbalomművésszel kiegészített háromtagú vonószenekar szolgáltatja. A cimbalom, a hegedű és a nagybőgő egyedi kombinációja a régi idők Magyar szalonjainak hangulatát idézi meg.Hallaná kedvenc slágerét ebben az egyedi feldolgozásban is?

A program során a vendégeknek lehetősége nyílik majd zeneszámot kérni a művészektől, amit szerenád formájában előadnak majd nekik.

Érdekesség/útvonalok

A sétahajókázás során megcsodálhat olyan világörökségi helyszíneket mint például a Parlament, Lánchíd, Budai Vár, Gellért hegyet a Citadellával, a Greshem Palotát. A mindig nyüzsgő Budapest csodálatos látványa még felejthetetlenebbé teszi a kikapcsolódást.

  • TAGS
Program: Wine & Cruise
Kezdés: Minden nap 19.00-kor kezdődik, kivéve (Február 14. / Augusztus 20./ December 24. / December 31.)
Időtartam: 120 perc
Tartalmaz: 0,8 cl fogyasztást a listában megtalálható magyar borokból.
Találkozási pont:  a neo barokk Duna Palotában (1051 Zrínyi utca 5.)
Időpont: 18:30.
Egyéb: Hajóink légkondicionáltak, illetve fűtöttek

 

Az ár tartalmaz 0,8 dl fogyasztást az alábbi magyar borokból.

Kóstolható borok listája:

  • Tokaji Furmint Grand Selection
  • Hilltop Premium Merlot
  • Juhász Blue Frankish Rosé
  • Bodri Szekszárdi Civilis Cuvée
  • Tokaji Szamorodni Sweet
  • Tokaji Aszu 3 Puttonyos
  • Bárdos Pincészet Pinot Grigio

A borkínálat hetente változik. További információkért forduljon bizalommal hozzánk az alábi telenfonszámon: +36 1-317-1377

Ár:

31 EUR-tól

TOP