CÉGÜNKRŐL

cegünkrőlA rendezvény kapcsolatteremtés, mely egy lehetőség találkozásokra, véleménycserére, vagy  szakmai beszélgetésekre, ahol kötetlenebbül születnek új üzleti ismeretségek és a régi szakmai kapcsolatok, barátságok is felfrissülhetnek a hétköznapi formáktól eltérő körülmények között.

Egy rendezvényszervező feladata, hogy szakmai partnere ill. megbízója részére megtalálja a legmegfelelőbb helyszínt, szolgáltatásokat, és rendezvény ideje alatt pedig tökéletes kivitelezője legyen a lebonyolításnak.

Több éves tapasztalatunk, hogy a megrendelő jogosan várja el tőlünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú rendezvényt bonyolítsuk le. A megrendelőnek nagyon fontos, hogy rendezvénye különbözzön a többi hasonló rendezvénytől, mi erre garanciát vállalunk.

Minden szolgáltatásunk egyedi, mert igazodunk a megrendelő igényeihez. Arra törekszünk, hogy mind a megrendelő, mind a vendég maximálisan elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással.

Hajóink minden megálmodott igényt kielégítenek. Útjaink között nemcsak Budapest gyönyörű panorámáját csodálhatják meg, de a festői szépségű Dunakanyart is. (Igény esetén külföldi utakat is vállalunk a Duna mentén).

Szolgáltatásaink között megtalálhatók a céges- és magánrendezvények, tematikus estek és gasztronómiai túrák is. Ezen felül vállalunk egyedi rendezvényeket is, amit esetleg nem talál meg szolgáltatásaink között.

Reméljük felkeltettük érdeklődését, kérdéseikre e-mailben, vagy telefonon állunk rendelkezésükre.

Céges rendezvények:

  • szakmai, üzleti, reprezentációs rendezvények: pl: munkaebéd, munkavacsora, projektek bemutatása, üzleti megbeszélések, szakmai továbbképzés, csapatépítés, cégszületésnap

Magánrendezvények:

  • családi, baráti összejövetelek: pl: esküvő, leány- és legénybúcsú, eljegyzési party, érettségi találkozó, születésnap, házassági évforduló.

Egyéb rendezvények:

  • Gasztronómiai túrák:- pl:borkóstolás sommelierrel, kulináris halvacsora, kalandozás a nagyvilágban (pl:francia, olasz, angol konyha jellegzetességei)
  • Tematikus estek

 

 

TOP