SÉTAHAJÓZÁS VACSORÁVAL ÉS ÉLŐZENÉVEL 22:00

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.

A 1,5 órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Hajókázásunk egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Molnárka Péter séf készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára.  Programunk vacsora nélkül is meglátogatható. Ha “italos” jegyet vásárol, akkor egy pohár pezsgő és egy újabb pohár innivaló kíséretében csodálhatja meg a budapesti fényeket.

A program egyedi atmoszféráját egy tehetséges cimbalomművésszel kiegészített háromtagú vonószenekar szolgáltatja. A cimbalom, a hegedű és a nagybőgő egyedi kombinációja a régi idők Magyar szalonjainak hangulatát idézi meg.

Hallaná kedvenc slágerét ebben az egyedi feldolgozásban is?

A program során a vendégeknek lehetősége nyílik majd zeneszámot kérni a művészektől, amit szerenád formájában előadnak majd nekik.

 

Érdekességek/útvonal

 • Svédasztalos vacsora hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel, italokkal
 • 2 órás sétahajózás budapesten

 

Program: Dinner & Cruise 22:00-kor
Időtartam: 120 perc
Tartalmaz: meleg svédasztalos vacsora, üdvözlő ital, Egy pohár fehér/vörös bor, vagy sör vagy üdítő, ásvány víz, idegenvezetést nem tartalmaz
Találkozási pont: Gróf Széchenyi Hajó; Akadémia 3 kikötő - Budapest, Id. Antall József rkp., 1051
Időpont: 21.30.
Egyéb: Hajóink légkondicionáltak, illetve fűtöttek
Elérhetőség: mindennap kivéve ünnepi időszak (dec 16-31,jan 1, febr 14, aug 20)

Ár:

50 EUR-tól

A program tartalmazza:

 • Büfévacsora:
  Előétel: Kőrözött és hagyományos tepertőkrém
  Fő étel: Hagyományos Magyar csirkepaprikás nokedlival
  Vegetáriánus fő étel: Zöldséges lasagne
  Desszert: Magyar rétes variációk
 • Open Bar: csapolt sör, ház bora, alkoholmentes üdítők, gyümölcslé, ásványvíz, kávé, tea
 • 2 órás hajókázás a Dunán
 • Élő zene
TOP