Sétahajózás vacsorával és élőzenével 22:00

Budapest több arcú város. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a szürkületből. E programunk azon vendégeink számára készült, akik szeretik az élőzenét, és szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban.

A 1,5 órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Hajókázásunk egy köszöntő itallal kezdődik, melyet légkondicionált, illetve fűtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntőitalt követően svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit, amelyet Molnárka Péter séf készít. A mesterszakács a nemzetközi és magyar ízeket kreativitással tölti meg, és kiemelt figyelmet fordít a színek és formák harmóniájára.  Programunk vacsora nélkül is meglátogatható. Ha “italos” jegyet vásárol, akkor egy pohár pezsgő és egy újabb pohár innivaló kíséretében csodálhatja meg a budapesti fényeket.

A program egyedi atmoszféráját egy tehetséges cimbalomművésszel kiegészített háromtagú vonószenekar szolgáltatja. A cimbalom, a hegedű és a nagybőgő egyedi kombinációja a régi idők Magyar szalonjainak hangulatát idézi meg.

Hallaná kedvenc slágerét ebben az egyedi feldolgozásban is?

A program során a vendégeknek lehetősége nyílik majd zeneszámot kérni a művészektől, amit szerenád formájában előadnak majd nekik.

 

Érdekességek/útvonal

  • Svédasztalos vacsora hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel, italokkal
  • 1,5 órás sétahajózás budapesten

Árak:

  • Vacsorával Felnőtt ár: 14.200 .HUF / 46 €
  • Vacsorával  Diák ár: 13.200 .HUF / 42 €

 

Program: Dinner & Cruise 22:00-kor
Időtartam: 90 perc
Tartalmaz: meleg svédasztalos vacsora, üdvözlő ital, Egy pohár fehér/vörös bor, vagy sör vagy üdítő, ásvány víz, idegenvezetést nem tartalmaz
Találkozási pont:  a neo barokk Duna Palatoában (1051 Budapest, Zrínyi utca 5.)
Időpont: 21.30.
Egyéb: Hajóink légkondicionáltak, illetve fűtöttek
  • TAGS

Dátumok

Találkozási pont a Duna Palotában:

Január: 1, 4, 5
Február: 23
Március: 2, 7, 9, 14, 16, 23, 28, 30
Április: 4, 6, 11, 13, 19, 20, 21, 22, 25, 26, 27
Május: 1-31. Minden nap
Június: 1-30. Minden nap
Július: 1-31. Minden nap
Augusztus: 1-31. Minden nap (kivéve Augusztus 20.)
Szeptember: 1-30. Minden nap
Október: 1.- 31. minden nap (kivéve: 22, 23, 29, 30)
November: 1, 2, 7, 9, 14, 16, 21, 23, 28, 30
December: 5, 7, 12, 14, 19, 21, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Érdeklődés

 
 

"Menü"

Magyaros vegyes hideg ízelítők
Tradicionális tepertőkrém, magyaros juhtúrókrém

Levesek

  • Alföldi gulyásleves csipetkével
  • Ősztől-tavaszig Zöldség krémleves
  • Nyáron: Hideg gyümölcsleves

Meleg főételek

  • Mini töltött káposztatekercs
  • Paprikás csirkecomb
  • Roston csirkemell filé bazsalikomos sajtmártás
  • Fűszeres sertés tarja kakukkfüves mustármártás
  • Roston tengeri halfilé Chardonnay mártás

Vegetáriánus ételek és köretek

  • Fetasajtos polenta grillen
  • Párolt és grillezett zöldségek
  • Spenótos nokedli mustáros gombás mártással
  • Párolt kukoricás jázmin rizs
  • Röszti háromszög
  • Steak burgonya
  • Galuska

Saláták

  • Friss idénysaláták dresszinggel
  • Olasz tésztasaláta
  • Cézár saláta
  • Majonézes kukorica saláta

Gyümölcskosár

  • Idény- és egzotikus gyümölcsökből

Desszertek

  • Házi rétes variációk
  • Somlói galuska
  • Mini tortácskák
  • Európa desszert költemények
TOP