Városnézés és Zongoristák harca

Halmozd az élvezeteket esti hajósvacsora programunkon! Zongoraestünk keretében négyfogásos menüvel várunk, miközben hajónk végigszeli a Dunát, a fantasztikus panorámát élő énekes- és zongoraműsorral tesszük még különlegesebbé.

A háromórás hajós vacsora során a legszebb perspektívából csodálhatod meg Budapest monumentális épületeit, miközben barátságos pincéreink felszolgálják nektek a választott üdvözlő italt és a négyfogásos menüt. Az ízletes menüsor levesét és főételét ízlésed szerint választhatod ki kínálatunkból (a menüsor vegetáriánus opciókat is tartalmaz).

Az este romantikus hangulatát lágy gyertyafénnyel biztosítjuk.

A hajós vacsora műsorát két tehetséges zongorista és egy elragadó énekesnő biztosítja. A vacsora során mindenki által jól ismert és közkedvelt, hol vidám, hol melankolikus dallamok csendülnek fel. Különleges zongorás vacsoraprogramunk egyike a legnépszerűbb budapesti programoknak.

Népszerűségét annak az utánozhatatlan és felbecsülhetetlen élménynek köszönheti, amit látogatói számára nyújt.

Egyetlen vacsora áráért:

  • színvonalas élő műsoron, 3 órás zongoraesten vehetsz részt
  • 3 órán át élvezheted az éjszakai Budapest fantasztikus látványát egy luxus katamarán kényelméből
  • végigkóstolhatod 4 fogásos prémium minőségű fogásokból összeállított menüsorunkat, ami igazi gasztroélményt nyújt minden fogyasztója számára

Többet kínálunk, mint egy egyszerű hajózás, mint egy városnézés, mint egy vacsora vagy akár egy budapesti zongorás műsor. Ebből a négy komponensből kiválogatva a legeklúzívabb elemeket alkottuk meg egyedülálló zongoraesttel fűszerezett hajós vacsoraprogramunkat. A zongorás hajós vacsora párok és családok számára egyaránt remek programválasztás. Különleges hangulatának köszönhetően ajándéknak is elsőosztályú.

A Zongoristák Harca egy különleges program, teli humorral és érzelemmel. A háziasszonyunk segítségével emberi nyelvre fordítjuk a zongorák olykor fájdalmas vagy bohókás dallamait.

Lepd meg szeretteidet és önmagad egy felejthetetlen élménnyel.

Beszállási idő: 19:00 vagy 20:50

Indulási idő: 19:30 vagy 21:00

Vacsora vége: 22:30

Indulás helye: Budapest Jane Haining rakpart, Dock 11.,

GPS koordináta: 47.492028, 19.050528

Welcome ital felszolgálása érkezéskor!

  • TAGS

Ár:

Felnőtt jegy, italcsomaggal:    22.500 HUF, 75 

Felnőtt jegy, italcsomag nélkül:    16.500 HUF, 55 €

Gyerek jegy (5-10 ÉVES):     14.700 HUF , 49 €

 

Érdeklődés

 
 

TOP